Het mooie American Hotel

Het prachtige American Hotel, is een schitterend monument dat volgens de Art Deco stijl is ingericht. Het Eden Amsterdam American Hotel is de volledige naam van dit mooie hotel. In de directe omgeving van dit hotel, zult u diverse design winkels aantreffen. Meerdere cafés, musea en het wel bekende Vondelpark bevinden zich op loopafstand. Midden tussen al deze mooie bezienswaardigheden, is het American Hotel een ideale plek om elkaar te ontmoeten voor een high tea, ontbijt, lunch of een zeer uitgebreid diner. Het American Hotel bestaat al sinds 1900 en is een gebouw dat op de monumentenlijst staat. Doordat het American Hotel in het hart van Amsterdam aan het Leidseplein ligt, zult u zich geen moment vervelen. Exclusief winkelen in de beroemde PC Hoofdstraat behoort tevens tot de mogelijkheden in de directe omgeving.

Culinair genieten in American Hotel

Heerlijk genieten van uw verblijf in het American Hotel en gebruik maken van de uitgebreide culinaire mogelijkheden. Er is iedere ochtend een ontbijtbuffet, dat door de week geserveerd wordt van 6.30 tot 10.30 uur en van 7 tot 11 uur in het weekend. Het café American is een uitstekende ontmoetingsplaats voor de meest verschillende mensen. In café American wordt de lunch en high tea geserveerd, terwijl u in het restaurant van het American Hotel van een diner kunt genieten, waarbij u de keuze heeft uit diverse Franse en andere internationale gerechten. In Bar American is het heerlijk na borrelen en kletsen over al het moois dat u die dag heeft meegemaakt. Er worden in Bar American de lekkerste aperitiefjes, borrelhapjes en cocktails geserveerd. Bij deze bar is een serre met bijbehorend terras, die grenst aan het Leidseplein, wat vooral in de zomermaanden fantastisch borrelen is.

De luxe extra’s

Tijdens een verblijf in het American Hotel, kunt u gebruik maken van vele luxe extra’s. Dit Hotel ligt in het centrum aan een van de mooiste grachten en heeft hier zelfs een aanlegsteiger, zodat u zich vanaf het hotel met de boot door de hoofdstad kunt laten vervoeren. Voor zakelijke gasten beschikt het American Hotel over meerdere ruimtes, die geschikt zijn voor vergaderingen, zakelijke diners en zakelijke feesten. In de beautysalon van het American Hotel zijn schoonheidsbehandelingen mogelijk.

De vrolijkheid met American Hotel

Het American Hotel is onderdeel van Eden Hotels. Bij Eden Hotels is vrolijkheid en lachen zeer belangrijk. Vooral omdat dit het leven zoveel gemakkelijker maakt. Omdat lachen zo belangrijk is, presenteert het Eden American Hotel, het “very important smile”programma. Dit programma houdt in dat al het personeel van American Hotel een vriendelijk lachend gezicht vertoond, waarbij soms echt wordt gelachen. Daarnaast worden er ieder jaar in juli en augustus diverse lachsessies gegeven. U kan een canvas foto krijgen als aandenken hieraan.

Waar slaap ik

Het American Hotel beschikt over 175 comfortabele hotel kamers. Daarbij heeft u de keuze uit standaard kamers of de luxe kamers en suites. Afhankelijk van het beleid kunnen de kamers alleen geboekt worden met een creditkaart. Tijdens uw verblijf in een van deze175 kamers, zal het u aan niets ontbreken en alle luxe die u nodig heeft is aanwezig. Informeer bij uw aankomst naar de eventuele extra’s die u kunt aanvragen.