Amsterdam

 

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland. Een stad waar altijd wat te doen is en waar je heerlijk kan genieten van de Nederlandse cultuur. Een dagje uitgebreid winkelen, een rondje door Madame Tussauds en ’s avonds lekker uit eten. Het perfecte dagje uit!

Als je in Amsterdam wilt blijven slapen, dan zijn er uiteraard genoeg hotels te vinden. Maar als je een keer iets speciaals wilt, dan is het Amstel Botel een leuke optie!

 

Amstel botel

 

De naam zegt het al. Het Amstel botel is niet zomaar een hotel, maar het is een hotel op een boot! Hierdoor heeft het Amstel Botel een bijzondere sfeer. Proef nu het echte Amsterdam door, midden in de stad, te logeren op het Amstel botel. Het Amstel Botel is luxe, maar zeker betaalbaar. U krijgt het echte Amsterdamse gevoel en de details aan het Amstel Botel maken uw korte reis helemaal af. Het Amstel botel heeft 175 kamers en deze zijn ingedeeld in drie types.

 

  • Hotelkamer voor 2 personen met waterzijde of landzijde.
    Deze hotelkamer heeft een tweepersoons bed. Stelt u zich eens voor, even lekker met uw partner eruit en ’s avonds slaapt u heerlijk op het water. Romantischer kan bijna niet.
  • Hotelkamer voor 2 personen met waterzijde of landzijde, double bed. Deze hotelkamers hebben twee aparte bedden.
    Ideaal als u een weekendje weg gaat met een vriend of vriendin! Samen nakletsen over de dag, terwijl u heerlijk ontspannen op het water slaapt.
  • 1 persoonskamer.
    Ideaal voor zakelijke klanten, of als u bijvoorbeeld op visite bent bij familie of vrienden