Wielerevent in Limburg

 

De amstel gold race is een jaarlijks terugkerend evenement wat plaats vindt in Limburg. De amstel gold race is een wielrenners race. De amstel gold race begint in Maastricht en eindigt in Valkenburg. Een lange, maar spectaculaire tocht.

Als u het leuk vindt, kunt u uiteraard gaan kijken bij de amstel gold race. Door de uitgebreide en lange route, zijn er vele plaatsen waar u kunt staan om de wielrenners aan te sporen. Help ze de lange tocht door, door ze van de zijlijn aan te moedigen!

Langs het parcour staan meerdere drank en eet tentjes, waar u rustig even kunt gaan zitten. Neem uw fototoestel mee als u naar de amstel gold race gaat kijken, want spectaculair zal het zeker worden!

 

Teams Amstel Gold race

 

Tijdens de amstel Gold race, fietsen er tot wel 250 fietsers de route. De fietsers zijn ingedeeld in teams. U kan de verschillende teams herkennen doordat ze stuk voor stuk een team shirt aan hebben in eigen kleuren en met eigen sponsors. Kijk voordat u naar de amstel gold race toegaat welk team u aan wilt moedigen!

 

Sponsor Amstel Gold race

 

De amstel gold race. De naam zegt het al. De amstel gold race wordt gesponsord door het biermerk Amstel. Stelt u zich eens voor. U staat heerlijk aan de zijlijn te kijken hoe de wielrenners hun best doen om, zo snel mogelijk, de finish te behalen. Ondertussen schijnt het zonnetje op uw gezicht en u neemt een heerlijk slokje van een Amstel biertje… Een bijzondere, heerlijke en gezellige dag uit.