Ligging Amstel Hotel

In Amsterdam, de bruisende hoofdstad van ons mooie Nederland, ligt aan de rivier de Amstel, het luxe Amstel Intercontinental Hotel. Ondanks de altijd aanwezige drukte van Amsterdam, straalt het mondaine Amstel Hotel statigheid en rust uit.

Vanuit het Amstel Hotel is het slechts een paar minuten lopen naar theater Carré en het museumplein. Door de centrale ligging van het Amstel Hotel, is dit hotel geschikt voor vele doeleinden. Zakenmensen zitten in het Amstel Hotel bijvoorbeeld dicht bij het financiële centrum van Amsterdam. Veel mensen gaan naar Amsterdam voor goud kopen.

Terwijl cultuurliefhebbers en ander vakantiegangers het uitgaanscentrum en het culturele hart van Amsterdam op wandel afstand hebben liggen. Verder is het zeer luxe Amstel Hotel met de auto gemakkelijk en goed bereikbaar, zijn er genoeg parkeerplaatsen aanwezig en ligt de nationale luchthaven Schiphol op slechts 20 minuten afstand, met het openbare vervoer.

Waarom het Amstel Hotel

Het Amstel Hotel is werkelijk een prachtige gelegenheid om in te verblijven, terwijl u het mooie Amsterdam bezoekt. U wordt in het Amstel Hotel namelijk als een vorst ontvangen, zodat u zich werkelijk in een sprookje waant. Verblijft u eenmaal in het Amstel Hotel, dan zal het u aan niets ontbreken en heeft u ook buiten het Amstel Hotel tal van mogelijkheden om uw dag door te brengen. Houdt u van uitgaan en veel gezellige mensen om u heen, dan heeft u het Rembrandtplein en vele winkelstraten op loopafstand. Hier bevinden zich tal van restaurants en cafés, met in de zomer gezellige volle terrassen. Bent u echter liefhebber van cultuur en theater, dan is het Amstel Hotel, het hotel om in te overnachten. In de directe omgeving van dit prachtige hotel, bevinden zich namelijk tal van musea, theaters en een muziek en concert gebouw.

Gezellig eten en drinken

Alleen al voor het restaurant, is het Amstel Hotel de moeite waard. Restaurant La Rive, heeft een keuken die Frans, Mediteraans georiënteerd is en biedt u de heerlijkste internationale gerechten aan. Daarnaast is restaurant La Rive tevens in het bezit van een Michelin ster. Terwijl u zit te dineren in dit fantastische restaurant van het Amstel Hotel, kijkt u uit over de Amstel. Van dinsdag t/m vrijdag, kunt u in dit restaurant terecht voor lunch en diner, op zaterdag alleen voor een diner. Dit geweldige restaurant biedt slechts plaats aan 40 personen, dus reserveren is wel aanbevolen.

Waar verblijf ik

Het Amstel Hotel beschikt over 79 hotelkamers. Deze hotelkamers zijn allemaal zeer compleet en luxe uitgerust en alle mogelijke faciliteiten zijn aanwezig. De badkamers zijn van marmer en ingericht met een apart toilet, een ligbad en een luxe douchecabine. In de douchecabine bevindt zich een douche met een zeer grote douchekop, die het effect van een natuurlijke waterval heeft en het douchen tot een feest maakt. U heeft de mogelijkheid deze kamers voor een of twee personen te boeken. Verder heeft u nog de keuze uit suites met uitkijk over de rivier of de stad.

Extra informatie

Heeft u besloten om het Amstel Hotel voor een of meerdere overnachtingen te boeken, dan volgen hier enkele belangrijke details:

  • U kunt inchecken vanaf 1400 uur en uitchecken voor 1200 uur.
  • U kunt de auto in de beveiligde parkeergarage van het Amstel Hotel parkeren. Wel wordt hiervoor € 5,50 per uur gerekend en € 60,- per 24 uur.
  • In de suites mogen kinderen tot 19 jaar gratis bij de ouders verblijven.
  • Het hotel beschikt over vele faciliteiten waaronder: lift, vergaderzaal, wasserij, zwembad, sauna, tuin, terras, bar en restaurant.