Uitgaansgelegenheid Amstelhaven Amsterdam

Amsterdam staat bol van prachtige uitgaansgelegenheden, waarbij de ene zich iets meer onderscheidt dan de andere. De uitgaansgelegenheid die echter werkelijk het verschil maakt, is Amstelhaven.

Amstelhaven ligt in Amsterdam aan de mooie rivier de Amstel, schuin tegenover het welbekende Amstel Hotel. Om te beginnen heeft Amstelhaven het grootste vlonder terras van Amsterdam. Dit zorgt er tevens voor, dat plek een schitterende gelegenheid biedt om uw boot aan te meren. Bij Amstelhaven kunt u op ieder moment van de dag terecht.

Wilt u bijvoorbeeld heerlijk lunchen, dan heeft u daar bij Amstelhaven de mogelijkheid voor, tussen 11.00 uur en 17.00 uur. Voor een gezellige borrel en een overheerlijk uitgebreid diner, kunt u bij Amstelhaven tussen 18.00 uur en 23.00 uur terecht. Vanaf 23.00 uur, gaan werkelijk alle remmen los en wordt er tot diep in de nacht gefeest en gedanst.

Gezellig weg met een grote groep

Amstelhaven is de gelegenheid om met een grotere groep mensen heen te gaan. Amstelhaven heeft voor grotere groepen speciaal samengestelde diners en arrangementen. Wel is het noodzakelijk om te reserveren, zodat u zeker bent van een perfecte avond. Bij Amstelhaven wordt er op het terras gereserveerd vanaf 8 personen, met een maximum van 20 personen. Reserveer ruim van te voren, Amstelhaven is namelijk een zeer geliefde plek om uit te gaan. Er zijn keuze menu’s voor grotere groepen, waarbij u werkelijk de lekkerste gerechten de revue ziet passeren. Bij de reservering geeft u aan wat uw wensen zijn en welke gerechten er geserveerd moeten worden. Een schitterende plek dus om met collega’s, vrienden of familie naar toe te gaan. Indien er gereserveerd is inclusief menu, dient u wel rekening te houden dat u tijdig vermeld, indien er geannuleerd moet worden. Informeer goed naar de voorwaarden.

Ieder weekend een mooie agenda

De goedgevulde agenda van Amstelhaven, zorgt ieder weekend opnieuw voor het mooiste feest.

  • Iedere Vrijdag begint het weekend met Into the groove. Dit spektakel begint om 22.00 uur en bestaat uit veel soul, disco, funk en heerlijke muziek uit de jaren ’90. Dit alles wordt verzorgd door een goede DJ en de entree is gratis.
  • Iedere Zaterdag is het Get Down Saturday met sterk uiteenlopende muziekstijlen, die door diverse DJ’s verzorgd worden. Ook hier is de entree gratis.

Gemakkelijk te vinden

Amstelhaven is goed bereikbaar, ongeacht of u met het openbaar vervoer of met de auto bent. Komt u met de auto, dan neemt u op de A10 rond Amsterdam de afslag Duivendrecht op ring zuid. Volg het centrum en houd rechts aan op de Wibautstraat. Het 4e stoplicht links de Ruyschstraat op en vervolgens na 250 meter links de weesperzijde op. Aan het eind van deze straat kunt u parkeren. Vanaf het centraal station is het te wandelen, maar een fiets huren of per taxi behoort ook tot de mogelijkheden.

Reserveer nu

Reserveer nu om een onvergetelijke avond in Amstelhaven te beleven. Reserveringen kunnen uitsluitend telefonisch gemaakt worden voor groepen, voor de lunch en het diner. Gaat u niet met een groep maar gezellig met z’n tweeën of een paar vrienden, wacht dan niet langer en zoek spontaan een dag uit. Amstelhaven is 7 dagen per week open. Zondag t/m Donderdag van 11.00 uur t/m 01.00 uur en op Vrijdag en Zaterdag van 11.00 uur t/m 03.00 uur.