Op reis met Amsterdam Airlines

Amsterdam Airlines richt zich hoofdzakelijk op de Nederlandse markt. Het is volgens de directie van Amsterdam Airlines niet de bedoeling om te gaan concurreren met KLM of Transavia. Amsterdam Airlines heeft de bedoeling, een leuke luchtvaartmaatschappij te worden, waar de mensen graag mee vliegen. Inmiddels zijn er al gesprekken met meerdere tour operators, om samen te gaan werken. Deze luchtvaartmaatschappij heeft haar eerste vlucht op 20 Augustus 2008 uitgevoerd. Amsterdam Airlines heeft 2 vliegtuigen en vliegt op meerdere bestemmingen in 4 landen. Amsterdam Airlines verwacht in 2010 het aantal vliegtuigen te kunnen uitbreiden naar 3.

Waarheen met Amsterdam Airlines

Er wordt niet alleen vanaf Schiphol gevlogen, maar tevens vanaf Maastricht/Aachen. Het is de bedoeling van Amsterdam Airlines, dat Nederlanders niet zo ver hoeven te reizen voordat ze met Amsterdam Airlines kunnen vliegen. Daarom bekijkt deze mooie luchtvaartmaatschappij wat er zoal mogelijk is in Nederland en omstreken qua luchthavens. De bestemmingen waar Amsterdam Airlines op vliegt, zijn zuidelijke vakantie bestemmingen. Op deze bestemmingen vliegen vooral in de zomer veel vakantiegangers.
Hier volgen de bestemmingen waar Amsterdam Airlines op vliegt:

  • Nederland: Schiphol airport en Maastricht/Aachen airport.
  • ItaliĆ«: Rimini / federico Fellini International airport en Milaan / Orio al Serio airport.
  • Turkije: Ankara / Ankara airport, Antalya / Antalya International airport, Kayseri / Kayseri airport, Konya / Konya airport en Trabzon / Trabzon airport.
  • Marrokko: Nador / Nador International airport en Tanger / Tangier-Boukhalef airport.

Nu boeken

Veel van de door Amsterdam Airlines aangeboden vluchten, zijn helaas nog niet apart te boeken. Amsterdam Airlines werkt veel samen met reisorganisaties. Die samenwerking houdt in, dat Amsterdam Airlines onderdeel uit maakt van een groot aantal reispakketten. Amsterdam Airlines werkt dus hoofdzakelijk als chartervlucht. Wilt u een keer met Amsterdam Airlines vliegen, dan heeft u daar de meeste kans op indien u een reis boekt bij ML tours, naar een van de eerder genoemde bestemmingen.