Wat u niet wist over Amsterdam

 

Dat Amsterdam de bruisende hoofdstad van Nederland is, behoeft verder geen extra uitleg. Wist u echter dat er in deze schitterende stad een fantastisch hotel ligt, dat een verblijf in Amsterdam echt onvergetelijk maakt.

 

Dit fantastische hotel is het Amstel Hotel. Het Amstel Hotel beschikt werkelijk over alles, dat u nodig heeft om optimaal van Amsterdam en uw verblijf te kunnen genieten. De ontvangst alleen al is vorstelijk en u zult zich ook tijdens de rest van uw verblijf in het Amstel hotel zo voelen. Het Amstel hotel beschikt over tal van faciliteiten, zodat u zich geen moment hoeft te vervelen.

 

De 79 hotelkamers zijn allemaal zeer luxe ingericht en voorzien van alle comfort. De badkamer zorgt op zich al voor een feestje, door de extra grote douchekop en het ruime ligbad. Verder beschikt het Amstel hotel over een schitterend restaurant, waar u de heerlijkste maaltijden kunt bestellen.

 

Wat u allemaal kunt beleven

 

Naast de schitterende accommodatie van het Amstel Hotel, vormt het Amstel hotel tevens een geweldige uitvalsbasis voor tal van prachtige bezienswaardigheden en de gezelligheid van Amsterdam. Amsterdam staat namelijk voor veel verschillende culturen en mensen, die voor een gemêleerd straat beeld zorgen. Het idee, dat alles kan en mag in deze geweldige stad, zal u snel duidelijk worden. U bevindt zich in het Amstel hotel op loopafstand van het bruisende Rembrandtplein en vele winkelstraten. Vooral met mooi weer zullen tal van overvolle terrassen uitnodigen voor een heerlijk drankje en een hapje. Verder liggen meerdere toeristische attracties op steenworp afstand. Attracties zoals: diverse musea, theaters en monumenten uit de oudheid.

 

Waarom nog langer wachten

 

Door snel een of meerdere overnachtingen in het Amstel hotel te boeken, komt u er achter dat langer wachten jammer zou zijn geweest. Vele mensen zijn u namelijk al voor gegaan en er achter gekomen welke ontspanning er van het Amstel hotel uitgaat. Een ideale gelegenheid om niet het hele jaar op die ene vakantie te wachten, maar tussendoor de batterij eens op te laden. Of u nu van romantiek houdt of van cultuur en meerdere activiteiten, het Amstel hotel heeft u alles te bieden. Af en toe een weekend Amsterdam en daarbij overnachten in het Amstel hotel, voorkomt onnodige stress en andere klachten.

 

Hoe bereik ik het Amstel hotel

 

Omdat het Amstel hotel in Amsterdam ligt, is het vanuit alle richtingen eenvoudig te bereiken. Het openbaar vervoer is misschien wel de beste optie om naar het Amstel hotel in Amsterdam te gaan. U stapt met de trein in het centrum uit en vanaf het Amstelhotel is bijna alles te voet bereikbaar. Daarnaast zijn er nog tal van vervoer mogelijkheden om Amsterdam te ontdekken zoals; huurfietsen, de tram, de bus en er zijn vele taxi’s beschikbaar. Vanaf Schiphol bent u met het openbaar vervoer in slechts 20 minuten bij het Amstel hotel. Gaat u wel met de auto, dan beschikt het Amstel hotel over een ruime parkeerplaats.

 

Waar u snel kunt boeken

 

Het Amstel hotel in Amsterdam is een zeer luxe 5 sterren hotel, dat het snelste te boeken is via internet. Tal van vakantie en hotel aanbieders hebben het Amstel hotel op hun site staan. Kijk goed naar de juiste aanbieding, zodat u niet de hoofdprijs betaalt. Hoewel het Amstel hotel enkele honderden euro’s per overnachting kan kosten, zijn sommige aanbiedingen zeer de moeite waard en zou het jammer zijn wanneer u die liet lopen. Boek het Amstel hotel nu en ontdek een paradijs in Amsterdam.