Ontdek Amsterdam vanaf het IJ

Als er iets typisch Amsterdams is, is het wel het IJ. Het IJ vormt de afscheiding tussen het bruisende Amsterdamse centrum en Amsterdam-Noord. Hoewel het IJ oorspronkelijk een baai van de Zuiderzee was, is het IJ tegenwoordig een typisch Amsterdamse rivier.

Hier op het IJ midden in het kloppende hart van Amsterdam, kunt u luxueus overnachten in een drijvend hotel. Dit unieke hotel wordt het Amstel Botel genoemd. Vanuit dit botel heeft u werkelijk al het moois dat Amsterdam te bieden heeft op loop afstand. U bevindt zich hier namelijk direct in de culturele en artistieke hotspot van onze hoofdstad.

Na een dag volop genieten van de meest uiteenlopende bezienswaardigheden en gezelligheid, kunt u zich heerlijk ontspannen terug trekken in dit prachtige drijvende Amstel Botel.

Wat u beslist niet mag missen

Een of meerdere overnachtingen in het Amstel Botel aan het IJ in Amsterdam, bezorgt u een onvergetelijke tijd. Naast de unieke gelegenheid om in het hartje van Amsterdam op het water in luxe en compleet ingerichte kamers te overnachten, wordt u in het Amstel Botel ook nog heerlijk verwend. Na een overheerlijke nachtrust kunt u gebruik maken van een ontbijt, waar het werkelijk aan niets zal ontbreken. Het ontbijt buffet dat hier iedere morgen tussen 7 uur en 10.30 uur geserveerd wordt, bestaat namelijk uit zowel een continentaal als een Engels ontbijt. Verder beschikt het Amstel Botel over een gezellige bar, waar u iedere dag tussen 9.00 uur en 00.45 uur terecht kunt. In deze bar heeft u tevens de gelegenheid om gebruik te maken van een pooltafel, flipperkast, jukebox en een dart-spel. Tevens staan er in de Botel bar enkele computers tot uw beschikking.

Uitdaging voor hele gezin

Omdat er hier simpelweg geen verveling mogelijk is, biedt het Amstel Botel tevens een prachtige gelegenheid voor gezinnen met kleinere kinderen. Het feit dat u op een soort boot slaapt, geeft de kids al een speciaal gevoel. U kunt vanuit het Amstel Botel schitterende tochten door Amsterdam maken. Dit kan per bus, tram of per voet, maar ook op de fiets behoort tot de mogelijkheden. In het Amstel Botel is namelijk een fietsverhuur en bij de receptie kunt u aangeven wanneer u tijdens uw verblijf een fiets wilt huren. Tal van attracties, die leuk zijn voor de kinderen bevinden zich in de directe omgeving van het Botel. Informeer hierna bij de receptie.

Meest aantrekkelijke prijzen

Vooral in deze dure tijden is het Amstel Botel een schitterende mogelijkheid, om zeer luxe op een unieke locatie te overnachten, voor aantrekkelijke prijzen. Wel zit er verschil in prijs tussen kamers aan de waterzijde en kamers aan de zijde van de wal. Bent u van plan om op zaterdag te komen, dan geldt er in de maanden van maart t/m oktober een minimum verblijf van 2 overnachtingen. Of u nu een single, double of twin room boekt, de kosten zijn € 89,- per overnachting voor een kamer aan de landzijde en € 94,- per overnachting aan de water zijde. Alleen de tripple room is duurder en kost € 119,- aan land zijde en € 124,- aan de water zijde.

Beleef mooie feestdagen

Boek eens een overnachting in het Amstel Botel tijdens de feestdagen. Buiten het feit om dat Amsterdam een schitterende stad is op bijzondere- en feestelijke dagen, heeft het Amstel Botel hier tevens de mooiste aanbiedingen voor. Bijzondere dagen en feestdagen die leuk zijn om in het Amstel Botel te overnachten zijn: Kerstmis, Oud en Nieuw, Pinksteren, Hemelvaart, Pasen en natuurlijk niet te vergeten Koninginnedag.Informeer wel naar de extra voorwaarden tijdens de feestdagen.