Waarom het Amsterdam Hilton

Hilton hotels staan over de hele wereld bekend als luxe en comfortabele hotels, waar het u aan niets zal ontbreken. Op de mooiste plekjes in de prachtigste steden in tal van landen bevinden zich deze Hilton hotels. Amsterdam hoort dus in dit rijtje zeer zeker thuis.

Het Hilton in Amsterdam ligt aan de Apollolaan in het zeer luxe stadsdeel Oud Zuid. De jet set van Nederland is hier dagelijks te vinden, om te winkelen in de meest chique winkels aan de PC Hooft straat en te lunchen of te borrelen in een van de vele gezellige Brasseries. Met de tram bent u in no time in het bruisende centrum van Amsterdam, waar u dan verder kunt genieten van al het mooist dat deze stad te bieden heeft.

Het Hilton Amsterdam, is geopend in 1962 en is daarmee tevens het eerste Hilton Hotel, dat in Europa geopend is. In 1996, 1997 en 1998 werd dit mooie hotel op een prachtige manier compleet gerenoveerd. Voor deze renovatie heeft het Hilton zelfs een internationale hotelprijs gewonnen.

Schitterende faciliteiten

Besluit u naar het Amsterdam Hilton te gaan, dan verblijft u in een 5 sterren accommodatie, met een zeer uitgebreide inrichting en de keuze uit vele faciliteiten. Betreft het een zakelijk verblijf, dan kunt u terecht in een heus zakencentrum en heeft u de beschikking over dienstverleningen die bedrijf gerelateerd zijn, modern audio visueel apparatuur en draadloze internet verbindingen. Daarnaast heeft het Amsterdam Hilton een bar/lounge, zwembad, healthclub, koffiebar en een bar aan het zwembad. Wilt u evenementen of andere feesten organiseren, dan beschikt het Hilton over een ruimte voor tentoonstellingen, een danszaal, een banketgelegenheid en conferentieruimtes. Het gastvrije personeel van het Hilton is bereidt wasserij, stomerij en catering te regelen.

Overnachten Hilton hotel

Voor een verblijf met overnachting heeft het Hilton maar liefs 271 hotel kamers beschikbaar. Deze kamers zijn allemaal zeer sfeervol en compleet ingericht. Zo heeft iedere kamer een bad/douche combinatie, telefoon, kluis, comfortabele bedden met luxe beddengoed en thee/koffie faciliteiten. Verder beschikt iedere kamer over een televisie met satelliet kanalen en tegen betaling kunt u films kijken. Bij de boeking kunt u eventueel verdere wensen doornemen, op verzoek heeft het Hilton namelijk nog meer voorzieningen beschikbaar.

Kosten overnachting Hilton hotel

Indien u een kamer in het Amsterdam Hilton boekt, kunnen de prijzen sterk variëren. Een en ander is afhankelijk van het seizoen waarin u boekt en bij welke reisorganisatie u het Hilton boekt. Een richtlijn is wel dat u vanaf € 115,- en kamer kunt boeken. Houdt wel rekening met extra kosten die in rekening kunnen worden gebracht. Ieder hotel in Amsterdam berekent namelijk locale gemeentebelastingen. Daarnaast kunnen er afhankelijk van het hotel beleid andere extra tarieven en een borgsom in rekening worden gebracht.

Overige informatie Hilton

Het Amsterdam Hilton telt 10 verdiepingen, van waaruit u over het schitterende en bruisende Amsterdam kunt uitkijken. Tijdens uw verblijf in het Hilton kunt u van vele faciliteiten gebruik maken zoals de jachthaven met al haar mooie accommodaties waar u gezellig iets kunt eten en drinken. Wanneer u incheckt kan er gevraagd worden om uw creditkaart en een legitimatie in verband met vernielingen of diefstal. Wanneer u speciale verzoeken heeft, kunnen deze niet gegarandeerd worden. U dient uit te checken voor 12 uur.