Logeren midden in Amsterdam

Indien u besluit om het mooie bruisende Amsterdam te verkennen, wordt dat de tijd van uw leven. Er is zo ontzettend veel te beleven in deze prachtige hoofdstad, dat u zich geen enkel moment zult afvragen wat u moet gaan doen.

Amsterdam is geschikt voor een dagtrip, maar voor een lang weekend of zelfs een week is Amsterdam ook uitermate geschikt. U vindt hier de gezelligste winkelstraten van Nederland en heeft daarbij de keuze uit dure winkelstraten zoals de PC Hooftstraat en de Kalverstraat, maar ook winkelstraten door de hele stad verspreidt, waar de prijzen erg aantrekkelijk zullen zijn.

Verder heeft u in dit schitterende Amsterdam tal van mogelijkheden om gezellig uit eten te gaan en het uitgaansleven in te duiken. Verblijft u langere tijd in Amsterdam, dan zult u iedere dag opnieuw versteld staan van al het moois, dat deze stad en haar omgeving te bieden hebben.

Logeren in Amsterdam Park hotel

Wilt u graag het centrum van deze prachtige stad ontdekken, dan is het Park hotel een fantastische uitvalsbasis. Midden in het kloppende hart van Amsterdam, bevindt zich dit schitterende 4 sterren hotel. Het Park hotel is een modern hotel dat gelegen is aan de Stadhouderskade tussen het Museumplein en het Leidseplein in. Het restaurant in dit mooie Park hotel is het stijlvolle MOMO restaurant. Hier kunt u genieten van de meest heerlijke gerechten van over de hele wereld. Daarnaast heeft dit schitterende Park hotel een sfeervolle bar/lounche. Hier kunt u heerlijk nagenieten van al het moois dat u overdag heeft meegemaakt. Bent u sportief aangelegd, dan is er een luxe fitnessruimte waar u gebruik kunt maken van de modernste fitnessapparatuur.

Wat Amsterdam verder te bieden heeft

Amsterdam heeft voor ieder wat wils te bieden. Of u met vrienden, familie, collega’s komt of gezellig met z’n tweeën voor een romantisch weekend, voor ieder doeleind is er in Amsterdam wel een geschikte accommodatie te vinden. Naast tal van accommodatie mogelijkheden, kunt u in Amsterdam tevens de prachtigste uitstapjes maken. De grachten nodigen uit voor de gezelligste rondvaarten, waarbij u Amsterdam vanaf het water nog beter leert kennen. De Amsterdamse humor ligt op straat, zodat er geen tijd zal zijn voor een slecht humeur.

Het gemak van openbaar vervoer

In Amsterdam zul je de auto niet snel missen. Met de auto door Amsterdam betekent veel stress en opstoppingen. Verder kost het parkeren in Amsterdam centrum u een vermogen. Met het openbaar vervoer bent u echter in no time door Amsterdam heen, zonder de ergernissen van het dagelijkse verkeer. Tal van tramhaltes over de hele stad verdeeld, bieden u zonder lange wachttijden, alle gelegenheid om op te stappen en meerdere richtingen uit te reizen. Ook de bus en de trein kunnen u goed van gemak dienen, wanneer u in en rond Amsterdam wilt reizen.

Schitterende hoofdstad

Door nu een beslissing te nemen en het mooie Amsterdam te gaan verkennen, blijft u niet langer met vele vragen over deze schitterende hoofdstad rondlopen. Op het internet worden tal van weekendjes weg naar Amsterdam, voor de meest aantrekkelijke prijzen aangeboden. Gewoon op de trein of in de auto stappen en op avontuur gaan in het mooie Amsterdam, is tevens een fantastische mogelijkheid. Een plaats om te overnachten is altijd wel te vinden.