Het gezelligste dagje uit

Wilt u een gezellig dagje uit! De Amsterdam Rai is een schitterende gelegenheid om met familie, vrienden, collega’s een dag naar toe te gaan en de meest interessante beurzen te bezoeken. Tijdens een dag Amsterdam Rai zal het u aan niets ontbreken. Dit enorme gebouw beschikt namelijk over alles dat u tijdens een dagje uit nodig zult hebben. Heerlijk slenteren door de hallen om al het moois te bezichtigen dat is uitgestald. Heerlijk met elkaar praten over dezelfde passie en alleen maar mensen om u heen die dol enthousiast zijn. U zult zich hier werkelijk geen moment vervelen en voordat u het weet, is de dag al weer voorbij. Door de vele hotels in de omgeving van de Rai, is een bezoek aan de Rai ook goed op te delen in twee dagen. Op deze manier kunt u in de middag en avond het mooie centrum van Amsterdam bezoeken.

De mooiste evenementen

In de Amsterdam Rai worden jaarlijks talloze evenementen georganiseerd. Evenementen over de meest uiteenlopende onderwerpen en met geïnteresseerden en stand houders van over de hele wereld. Meerdere Rai evenementen zijn bij de meeste mensen wel bekend. Zo is er ieder jaar de auto Rai. Deze auto Rai laat de nieuwste, mooiste, goedkoopste en duurste auto’s ter wereld zien. Dit is tevens waarom de Rai zo mooi is om te bezoeken. Op iedere Rai, ongeacht het onderwerp, zijn de uitersten te zien op het allernieuwste gebied. Veel bedrijven verzorgen uitjes naar de Rai, wanneer er een Rai is op het gebied van hun specialisatie. Deze uitjes zijn leuk voor het personeel, maar tevens zeer leerzaam en motiverend.

Heerlijke verzorging

Tijdens een bezoek aan de Rai, wordt er ook goed aan de innerlijke mens gedacht. De Amsterdam Rai beschikt namelijk over een Amsterdam Rai Catering. Deze catering staat bekend als een exclusieve cateraar, die de horeca in het hele beurscomplex, het congres gebouw en het theater van de Amsterdam Rai verzorgd. Deze cateraar zal u versteld doen staan. Door de jarenlange ervaring en expertise op het gebied van horeca, zal uw culinaire wens op elke locatie in de Rai vervuld worden. Een ervaring die tevens een bezoek aan de Rai waard is.

Prima te bereiken

De bereikbaarheid van de Amsterdam Rai is uitstekend. Er is zelfs een NS station op het Rai terrein, zodat u met de trein voor de deur uit kunt stappen. Komt u met de auto, dan wordt het Amsterdam Rai complex vanuit alle richtingen ruim op tijd aangegeven. Aan parkeerplaatsen ontbreekt het hier niet. Er is hier namelijk ruimte voor duizenden auto’s, zodat de stress van een parkeerplaats zoeken aan u voorbij gaat. Vanaf Schiphol is het Rai complex ook eenvoudig met de bus of taxi te bereiken.

Bestel nu kaarten voor het volgende evenement

Waarom nog langer wachten. Kijk nu op de internet site van de Amsterdam Rai, welke het eerstvolgende evenement is waar uw interesse naar uit gaat. Online kunt u dan eenvoudig met uw bankpas of creditkaart uw entree kaart bestellen. Ook aan de kassa is het mogelijk om kaartjes te kopen. Houdt de acties van de Rai goed in de gaten. Bij deze acties worden namelijk entree kaarten met leuke kortingen aangeboden.