Waarom het Bastion Hotel

Het Bastion Hotel is van de Bastion Hotel groep. De Bastion Hotel groep staat voor gastvrijheid, goede faciliteiten, comfort en een persoonlijke sfeer voor een aantrekkelijke prijs. Het Bastion De Luxe Hotel Amsterdam Amstel, zoals de naam van dit hotel voluit heet, biedt u alles wat u voor een prettig verblijf in Amsterdam nodig heeft. U heeft hier de beschikking over fitness faciliteiten, in het hele Bastion Hotel is airconditioning aanwezig en er is een 24 uurs receptie. Na een indrukwekkende dag in Amsterdam, is het heerlijk nagenieten in de gezellige rokerslounche of hotelbar. In deze lounche en bar kunt u genieten van de mooiste televisie programma’s of sportevenementen op een grootbeeld lcd televisie. Het hele Bastion Hotel beschikt over draadloos internet en voor gasten bevindt zich in de lobby een computer waar gratis van internet gebruik kan worden gemaakt. Huisdieren zijn in het Bastion Hotel niet toegestaan.

Waar vind ik het Bastion Hotel

De bereikbaarheid van het Bastion Hotel in Amsterdam is goed. Indien u met de auto komt, neemt u op de autobaan de A10 afslag S111. Verder wijst het zich vanzelf. Het Bastion Hotel ligt op loopafstand van de Arena en de RAI en er is een gratis parkeergarage waar hotel gasten gebruik van kunnen maken. Met het openbaar vervoer kunt u tevens goed op het Bastion Hotel aanreizen, u stapt dan uit op station RAI. Verblijft u in het Bastion Hotel, dan heeft u alle beroemde attracties van Amsterdam binnen handbereik. Voor een dagje uit, bent u met de metro vanaf het Bastion Hotel, binnen 15 minuten in het historie rijke hart van Amsterdam. Het Bastion Hotel is dus een fantastische uitvalsbasis voor de toerist en de zakelijke gasten.

Hoe zijn de hotelkamers

Het Bastion Hotel beschikt over 192 hotel kamers. Deze kamers zijn onderverdeeld in 9 suites, 63 De Luxe kamers en 120 standaard kamers. De standaard kamers in het Bastion Hotel, zijn zeer compleet uitgerust en het zal u hier aan niets ontbreken. De badkamer in de standaard kamers zijn voorzien van een douche en toilet. In de Luxe hotel kamers zijn de badkamers voorzien van een bad, douche en toilet. Bij de suites is alles nog ruimer opgezet en is er zelfs een aparte zitruimte in de badkamer.

Eten en drinken in het Bastion

Iedere morgen kunt u in het Bastion Hotel heerlijk ontbijten. Het ontbijt wordt door de week iedere morgen geserveerd van 6 tot 9 uur. In het weekend wordt het ontbijt geserveerd van 7 tot 10.30 uur. Het Bastion heeft een sfeervol en gemoedelijk restaurant, waar u de heerlijkste gerechten kunt kiezen van de menukaart. Het restaurant is iedere dag open van 11 tot 23 uur. De bar van het Bastion Hotel is open tot 23.30.

Waarom een Bastion Business Card

De Bastion Hotel groep heeft meerdere hotels. Daarom is een Bastion Bussiness Card ideaal voor u als zakelijke gast of indien u als toerist vaker verblijft in een van de vele Bastion Hotels. Indien u in het bezit bent van een Bastion Business Card, heeft u vele voordelen. U kunt dan bijvoorbeeld online reserveren met een eigen pincode, geen tijdverlies meer voor in- of uitchecken, iedere ochtend een gratis krant en u krijgt ieder kwartaal het Bastion Magazine toegestuurd.