Lekker met z'n tweeën slapen. Dan is het voor de meeste mensen gewoonlijk dat u een twee persoons dekbed aanschaft. Toch kan het zijn dat er een tussen u en uw partner een warmteverschil zit en mogelijk ook een gewichtsklasse verschil. Zo kan het zijn dat u een lichte donzen dekbed wilt hebben terwijl uw partner een zwaardere comfortabele wollen dekbed wil hebben. Bij ons zijn alle mogelijke combinaties beschikbaar. U kunt in deze vorm ervoor kiezen dat u een gezamenlijk dekbed kiest waaronder u samen ligt te knuffelen, het kan ook zijn dat u allebei een eigen dekbedvorm kiest danwel u kiest beiden voor een eigen dekbedvorm welke aan elkaar worden verbonden. Voor elk wat wils. Bij ons zijn de mogelijkheden divers, en we trachten uw wens en die van uw partner op elkaar af te stemmen. Traditioneel is het uiteraard zo dat voor stellen twee persoons dekbedden voor beide personen gelijk zijn, en dus ook de wensen en eisen daarbij. Veelal sluiten de wensen van beide partners op elkaar aan. Dan is er verder geen probleem en we trachten ook dan het slaapgenot te optimaliseren.

Vier seizoenen twee persoons dekbed

Indien u als stel een gelijk warmte- en slaappatroon heeft dan kunnen we u een “groot” twee persoons dekbed voorstellen, groot genoeg voor twee personen. Ook is het hier bij mogelijk dat u een “wollen” vier seizoenen dekbed neemt voor twee personen. Oftewel slaapplezier voor twee! Wat wilt u nog meer. Lekker slapen, daar staan wij voor! Het vier seizoenen dekbed combineert op verschillende manieren het slaap comfort door het jaar heen. En dan ook nog voor u beiden. Beide partners moeten uiteraard tegelijkertijd lekker slapen. Dat is ons doel. Indien de ene partner minder goed slaapt verstoort dit namelijk uw slaap comfort. Dit willen wij voorkomen. Onze kennis in slaap gemak brengt u tot een hoogte punt in slaap comfort. Wat wilt u met u beiden nog meer. Wij staan voor u beiden klaar om u beiden het optimale slaapgemak te bieden!

Slaap klimaat

Uiteraard is het belangrijk dat u naast het dekbed ook prettige kussens heeft en een goed bed afgestemd op de wensen van beide partners. Uw slaap plezier neemt namelijk toe met de juiste combinatie aan materialen, hardheid, warmteklasse en opstelling. Het moet voor u een dagelijks genot zijn om na een dag hard werken heerlijk neer te ploffen in uw heerlijke droom bed. Slapen doet u met plezier! En dat doet u door onze adviezen onze kennis omtrent slaap comfort, plezier en slaap klimaat. Dit laatste heeft betrekking op een goede inrichting van uw slaap vertrek. Veelal is goede ventilatie belangrijk en een centrale opstelling van uw bed.

Twee persoons dekbed advies

Een twee persoons dekbed moet uiteraard goed bij beide partners aansluiten. De ene partner houdt van gewichtig slapen en de andere van veder licht. Wij weten raad! Kom bij ons langs en we informeren u wat voor u de beste combinatie tweepersoons dekbed is. Uiteraard is het fijn dat u met z’n tweeën onder één grote deken lekker tegen elkaar aan kunt kruipen, om zo ook het onderlinge comfort tijdens de slaap te vergroten. U ziet wij zullen er alles aan doen, zodat u samen heerlijk slaapt. Voor al uw vragen en opmerkingen kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u voorzien van gespecialiseerd advies. Kom dan ook gerust langs of informeer online.