Inhoud Amsterdam Park hotels

In Amsterdam zijn verschillende mooie hotels. In Amsterdam zijn ook verschillende mooie parken en pleinen. De website over de Amsterdamse Park hotels is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. De website over deze hotels in en rond de Amsterdamse parken beoogt niet compleet te zijn. Dat wil zeggen dat niet elk hotel dat direct aan een park ligt of in de buurt ligt van een Amsterdams park wordt vermeldt op deze website.

Individueel reisadvies

De informatie op deze website over de verschillende hotels in Amsterdam is mede tot stand gekomen op basis van persoonlijke ervaringen van de redactie van Amsterdamse Park hotels.nl. Bezoekers van de website worden uitgenodigd. Beoordelingen en reviews op te sturen naar de redactie. de redactie houdt zich het recht voor deze beoordelingen al dan niet te plaatsen. De redactie mag de ingezonden beoordelingen over hotels naar eigen inzichten wijzigen. adviezen op deze website over hotels in Amsterdam kunnen op geen enkele wijze dienen ter vervanging van een individueel reisadvies zoals een reisbureau of een reisagent zal kunnen leveren

Intellectueel eigendom

De ingezonden beoordelingen behoren tot het intellectueel eigendom van de redactie van Amsterdamse Parkhotels.nl

Auteursrecht

De teksten van de individuele redacteuren en gast auteurs vallen onder het auteursrecht.indien u van mening bent dat bepaalde teksten op deze website niet uniek zijn, neem dan contact op met de redactie. dan kan er vastgesteld worden of er sprake is van schending van auteursrechten. Indien wij inbreuk hebben gemaakt op uw auteursrecht, zullen wij uiteraard direct de gewraakte teksten wijzigen.

Copyright vrij template

Het voor deze website gebruikte template kan een template zijn dat geschreven is voor het open source cms Joomla. Alle templates kunnen vallen onder de GNU license, hetgeen wil zeggen dat er rechtenvrij gebruik gemaakt worden van dit template onder vermelding van deze license.