Wil jij folders bezorgen of laten bezorgen?
Een goede optie als je folders wilt bezorgen of laten bezorgen is door de huis aan huis te brengen bij mensen.

Natuurlijk is het handig als je er eerst even over nadenkt hoe je dit logistiek aan gaat pakken. Wil je duizenden huizen langs in een stad? Of wil je alleen bepaalde wijken van een stad? Folders bezorgen lijkt erg gemakkelijk, maar het is een tijdrovende klus die wel even wat aandacht vraagt.

Folders laten bezorgen?

Als je geen zin hebt om zelf folders te bezorgen of om hier mensen voor in te huren, dan kan je ervoor kiezen om je folder te laten verspreiden door een bedrijf wat gespecialiseerd is folder verspreiding. Vergis je er niet in, er zijn meerdere bedrijven per stad waar men folders kan bezorgen. Zoek even via internet naar een goed bedrijf en vraag om een offerte. Uiteraard is het van belang om te bepalen hoeveel folders je wilt laten bezorgen. Wil je ze in een specifieke stad laten bezorgen of ook in kleinere dorpen eromheen?

Huis aan huis bezorgen

Wil je de canvas foto of de folders echt huis aan huis laten bezorgen of wil je je folder enkel in bepaalde wijken laten bezorgen? Overleg met het bedrijf wat je folders kan bezorgen wat de mogelijkheden zijn en vraag ook een offerte op bij de concurrent.

Als je toch besluit om zelf de folders te gaan bezorgen (al dan niet met hulp), overdenk dan dezelfde principes als hierboven. Dit is ook van belang voor de drukker! Je wilt immers niet met al te veel folders blijven zitten.