Schitterend Hilton hotel

Over de hele wereld staan Hilton hotels. Deze hotel keten staat voor kwaliteit en luxe. In Amsterdam ligt het Hilton hotel aan de Apollolaan in het stadsdeel Oud-Zuid.

Al in 1958 is dit prachtige Hilton hotel ontworpen in samenwerking met gerenommeerde architecten van die tijd. Het Hilton hotel in Amsterdam, is gebouwd in een V-vorm om duidelijk de nadruk te leggen, dat er 2 belangrijke assen van deze stad bijeenkomen. Aan de achterzijde van het Hilton hotel bevindt zich een jachthaven.

Het Hilton in Amsterdam is in 1962 geopend en was daarmee het allereerste Hilton hotel in Europa, dat door de Amerikaanse Hilton keten geopend werd. In de jaren ’96, ’97 en ’98 van de 20ste eeuw, werd dit schitterende hotel compleet gerenoveerd. Voor deze renovatie en de uitkomst daarvan, heeft het Hilton hotel in Amsterdam zelfs een internationale hotelprijs gewonnen.

De faciliteiten in het Hilton

Het Hilton hotel in Amsterdam is een 5 sterren accommodatie, die zeer uitgebreid is ingericht en waar u de keuze heeft uit tal van faciliteiten. Voor zaken mensen heeft het Hilton hotel bijvoorbeeld een zakencentrum, draadloze internetverbindingen, dienstverleningen die bedrijf gerelateerd zijn en moderne audiovisueel apparatuur. Verder is er in het Hilton hotel in Amsterdam een healthclub, bar / lounche, zwembad, bar aan het zwembad en een koffiebar. Voor evenementen en andere feesten zijn er voorzieningen zoals een danszaal, ruimte voor tentoonstellingen, conferentie ruimtes en een grote banket gelegenheid. Verder is het personeel van het Hilton op verzoek bereid om de catering, wasserij en de stomerij te regelen. Het gehele Hilton is een rookvrije accommodatie.

 

De luxe Hilton kamers

Het Hilton Amsterdam heeft maar liefs 271 hotel kamers. Iedere kamer is voorzien van een badkamer met bad / douche combinatie, koffie/thee faciliteiten, telefoon, kluis en de bedden hebben allemaal luxe en comfortabel beddengoed. Er bevinden zich tevens op de hotelkamers van het Hilton televisies, met satelliet kanalen en films tegen betaling. Op verzoek zijn nog meer voorzieningen beschikbaar, informeer hierna bij de boeking. Het Hilton heeft tevens enkele zeer luxe suites beschikbaar.

Welke extra kosten

Boekt u een kamer bij het Hilton Amsterdam, dan moet u rekening houden dat er extra kosten in rekening worden gebracht. Deze extra kosten betreffen ieder Hotel in Amsterdam. Dit zijn namelijk de locale, gemeentebelastingen. Afhankelijk van het beleid van het Hilton, zijn deze kosten inclusief of exclusief belasting. Tevens kan er door het hotel bij het in- of uitchecken, extra tarieven in rekening worden gebracht of een borgsom worden gevraagd.

Algemene informatie

Het Hilton hotel in Amsterdam heeft 10 verdiepingen, vanwaar u prachtig kunt uitkijken over Amsterdam. Bij overnachtingen in het Hilton, kunt u gebruik maken van tal van faciliteiten zoals het zwembad, de jachthaven en alle gezellige accommodaties, waar u iets kunt eten en drinken. Voor extra personen kunnen kosten in rekening worden gebracht. Bij het inchecken kan gevraagd worden om creditkaart gegevens en een foto identificatie in verband met vernielingen. Speciale verzoeken kunnen niet gegarandeerd worden. U dient uit te checken voor 1200 uur.