Romantisch Amstel hotel

Het Amstel Hotel, waarschijnlijk het bekendste hotel van Amsterdam en ook wel van Nederland. Onder andere door de locatie en het mooie gebouw maakt het Amstel Hotel nog meer indruk op de mensen.

Als je een dagje Amsterdam doet en je komt langs de Amstel dan kan het natuurlijk niet missen dat je ook het Amstel hotel ziet. Het Amstel hotel is een u vormig gebouw 1863 is gebouwd. Na 4 jaar was de bouw helemaal klaar en kon het Amstel hotel geopend worden.

Het Amstel hotel staat dus al bijna 150 jaar garant voor een tophotel en topservice in onze hoofdstad. Om van dit hotel te kunnen genieten moet je echter wel over aardig wat centjes beschikken, want overnachtingen zijn erg prijzig in het bekende Amstel Hotel.

Amsterdam

Het Amstel hotel bevindt zich natuurlijk in onze hoofdstad, Amsterdam. Amsterdam is natuurlijk een perfecte locatie voor een hotel. Duizenden buitenlandse toeristen bevinden zich elke dag in Amsterdam en ook vele Nederlanders trekken er vaak op uit om een dagje naar Amsterdam te gaan. In Amsterdam valt er genoeg te beleven en te zien. Van prachtige monumenten tot een spetterend nachtleven. Voor werkelijk waar iedereen valt er wel iets te zien in Amsterdam.

Het Amstel hotel

Het hotel is dus al bijna 150 jaar oud. Er zijn dus een hoop mooie oude dingen te zien en te vinden in het hotel. Dit zorgt natuurlijk voor een hele bijzondere sfeer, zeker in combinatie met de prachtige locatie aan de Amstel. Het hotel heeft zich in de loop van de tijd ontwikkelt tot een hotel voor de echte rijke mensen. Rijke zakenmensen, bekende mensen (binnen- en buitenland) en ook de mensen van de onderwereld weten het Amstel hotel heel goed te vinden. Ze weten dat ze daar goede service krijgen en alles wat hun hartje begeert.

De gasten van Amstel hotel

Veel bekende mensen, belangrijke zakenmensen en mensen uit de onderwereld overnachten weleens bij het Amstel hotel. Vooral voor bekende mensen of hoge mensen uit de zakenwereld is het Amstel hotel een perfecte keuze qua hotel. Niet alleen qua luxe en qua service. Maar ook voor privacy, als je in het Amstel hotel laat weten dat je niet wilt dat andere mensen weten dat jij er verblijft dan valt dit prima te regelen. Op deze manier kun je als bekend persoon dus extra tot rust komen en hiervoor zijn een heleboel mensen bereid om een extra prijs voor te betalen. Uiteraard beschikt het hotel tevens over goede inbraakbeveiliging.

Luxe van Amstel hotel

Het Amstel hotel is een 5 sterren hotel, dus je kunt natuurlijk wel verwachten dat het qua luxe goed geregeld is. Aan werkelijk alles wordt gedacht. Je slaapt natuurlijk in een heel goed bed. Bijvoorbeeld onder een heerlijk 2 persoons dekbed. Het beddengoed is superschoon. Je kunt lekker tot rust komen in je bubbelbad in een badkamer met design verlichting. Je kunt gaan zwemmen en sporten en heerlijk dineren. Roomservice is elk moment van de dag mogelijk. Je kunt je eigenlijk beter afvragen wat er niet mogelijk is in het Amstel hotel. Als je overnacht in het Amstel hotel zul je je al snel een prins of prinses voelen aangezien je zo door het Amstel hotel wordt behandeld.