Best Western Hotel Amsterdam airport

Dit luxueuze 4 sterren hotel voldoet ruim aan de naam en status die Best Western heeft. Door voor uw vertrek vanaf of na uw aankomst op Schiphol te overnachten in Hotel Amterdam Airport van Best Western, zal het u aan niets ontbreken.

In dit Hotel Amterdam Airport, hangt een vriendelijke en persoonlijke sfeer. De comfortabele kamers zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt en er is een receptie die 24 uur voor u klaar staat. Naast al deze uitnodigende berichten voor Best Westerm Hotel Amsterdam Airport, zijn er ook nog tal van andere faciliteiten waar u gebruik van kunt maken.

Faciliteiten zoals een fitness ruimte, binnenzwembad, gratis internet, een gezellige bar / lounche en een sfeervol restaurant waar u kunt genieten van de heerlijkste gerechten. Huisdieren zijn in dit Hotel Amsterdam Airport niet toegestaan.

Ideale ligging

De ligging van het Best Western Hotel Amsterdam Airport is ideaal te noemen. De luchthaven Schiphol airport is slechts in 7 minuten te bereiken, door de ligging aan de autobaan A4. Niet alleen de ideale ligging tegenover Schiphol, maar ook de goede bereikbaarheid van belangrijke zakencentra in Amsterdam, maakt dit Hotel Amsterdam Airport tot een zeer geschikte overnachtingsmogelijkheid. Het hotel zelf beschikt echter ook over 13 ruime vergaderzalen, die voorzien zijn van alle apparatuur die u eventueel nodig denkt te hebben. Op deze manier heeft u binnen het Hotel Amsterdam Airport tevens alle mogelijkheden voor internationale zakenafspraken. Bezienswaardigheden voor een gezellige onderbreking zijn de steden: Zaandam, Leiden en Haarlem.

Sheraton Amsterdam airport hotel

Indien u voor het Sheriton Amsterdam Airport Hotel kiest, dan overnacht u in het enige hotel van waaruit u direct toegang heeft tot de vertrek- en aankomsthallen op de luchthaven Schiphol. Op deze manier heeft u dus geen taxi of shuttle service nodig. Ondanks dat u zich in dit airport hotel op het Schiphol terrein bevindt, zult u geen geluidsoverlast van de vliegtuigen ondervinden. De kamers van het Sheritan Amsterdam Airport Hotel zijn namelijk geluidsdicht. Daarnaast garanderen de sweet sleeper bedden voor een heerlijke nachtrust.

Mercure Amsterdam airport hotel

Dit hotel ligt aan de rand van het altijd bruisende Amsterdam en de airport is zeer goed bereikbaar met de gratis shuttle bus die hier tot uw beschikking staat. Het Mercure Amsterdam Airport Hotel is goed bereikbaar vanaf de snelwegen A10, A9 en A4. Indien u met het openbaar vervoer komt, kunt u bij de bushalte tegenover het Mercure Amsterdam Airport Hotel uitstappen. Dit mooie hotel heeft 152 comfortabele kamers en tal van faciliteiten, zodat het u aan niets zal ontbreken.

Ibis Hotel Amsterdam airport

Verblijft u in het Ibis Hotel Amsterdam Airport, dan verblijft u in een hotel dat ideaal is voor zowel toeristen als zakenmensen, die Amsterdam willen ontdekken. Dit Amsterdam Airport Hotel heeft 3 sterren en heeft verrassend veel te bieden. De hotelkamers zijn ruim en modern ingericht, er zijn 3 restaurants aanwezig en een café waar u 24 uur per dag terecht kunt voor een lekkere versnapering. Verder staat er een shuttle bus tot uw beschikking