De mooiste Okura Arrangementen

Hotel Okura is een uniek Hotel met tal van unieke mogelijkheden en faciliteiten. Dit schitterende hotel ligt in het centrum van Amsterdam aan het Amstel kanaal. Op steenworp afstand liggen het culturele- , financiële- en uitgaansdistrict van de mooie hoofdstad Amsterdam.

De RAI en het grootste congres- en beurscentrum liggen zelfs op loopafstand. Het Okura Hotel heeft het hele jaar de mooiste arrangementen waarbij verschillende thema’s aanbod komen. Het Amsterdam arrangement is echter het hoofd arrangement waar u beslist een keer gebruik van moet maken.

U ontvangt bij een Amsterdam arrangement in het Okura Hotel een speciale Amsterdam card. Met deze Amsterdam card heeft u toegang tot openbaar vervoer, rondvaarten door de Amsterdamse grachten en in meer dan 25 musea. Informeer welke arrangementen er in welke periodes zijn, zodat u het mooiste arrangement kunt uitkiezen.

Okura Zakelijke arrangement

Amsterdam is een belangrijke stad in de zakenwereld. Veel ondernemers nodigen hun zakenrelaties dan ook uit in een van de vele hotels die Amsterdam rijk is. Het Okura is echter wel een hele bijzondere gelegenheid om uw zakenrelatie mee naar toe te nemen. Hiervoor heeft het Okura Hotel zelfs een heus vergader arrangement. Vergader arrangementen bij het Okura kunnen geboekt worden per dagdeel. Voor zo’n vergader arrangement wordt de vergader ruimte geheel naar uw wensen ingericht en zal alles aanwezig zijn wat u denkt nodig te hebben. Er staat standaard ijswater op de vergadertafels, er is audiovisuele ondersteuning en vergader benodigdheden zoals pennen en notitieblokken liggen voor u klaar. Daarnaast zal er een mogelijkheid zijn voor een 3 gangen lunch, door een executieve chef bereid. De vergader arrangementen van het Okura Hotel zijn te boeken vanaf minimaal 30 personen.

Ruime keuze aan kamers

De kamers waar u in het Okura Hotel in overnacht, zijn zeer comfortabel en u kunt er genieten van een gastvrijheid, zoals alleen het Okura die kent. Het Okura beschikt over een grote verscheidenheid aan kamers, die de keuze niet gemakkelijker zullen maken. Alle kamers hebben Airco die individueel is af te stellen. De standaard kamers zijn allemaal van alle luxe voorzien, met een goed gevulde minibar, luxe badkamerproducten en een 24 uurs room service. Andere kamers die allemaal hun eigen extra aanvulling op de standaard kamer hebben zijn: Superior Room, De Luxe Room, Executieve Room, De Luxe Junior Suite, Executieve Junior Suite en een 5 tal suites, die nog meer luxe en comfort bieden.

Het culinaire Okura

Voor een culinaire dag of vakantie bent u bij het Okura Hotel aan het juiste adres. In het Okura Hotel bevinden zich meerdere restaurants, waarin de gerechten bereid worden door beste koks van Nederland. Zo heeft het Ciel Bleu Restaurant 2 Michelin sterren en is het Yamasota Restaurant, het enige Japanse restaurant van Europa, dat 1 Michelin ster heeft. Verder is er nog het Japanse Sazanka Restaurant en de Brasserie La Camelia, waar u heerlijk kunt genieten van seizoensproducten. Daarnaast beschikt het Okura nog over twee gezellige cafés waar de lekkerste cocktails worden geserveerd. Bij de ingang staat altijd een roll-up banner met de aanbiedingen van de dag.

Okura workshops

Bij het Okura Hotel worden tal van kookworkshops gegeven. De prijzen hiervoor variëren van € 95,- p.p tot € 130,- p.p. Er zijn 4 verschillende soorten workshops die met uitzondering van de workshop taste of Ciel Bleu, allemaal Japans georiënteerd zijn. De Japanse workshops lopen uiteen van taste of sushi tot taste of Kaiseki en taste of Teppanyaki. De Japanse workshops worden in het Engels gegeven.