Altijd al die droom gehad

Het Krasnapolsky, een begrip in Amsterdam. Eens in uw leven moet u hier een keer een overnachting hebben gehad. Dit schitterende hotel ligt midden in onze hoofdstad op de Dam, in het bruisende centrum. Verblijft u in het Krasnapolsky, dan is dat pure verwennerij. Doordat het Krasnapolsky hotel in het centrum ligt, heeft u alles waar Amsterdam bekend om staat binnen loopafstand. Met 10 minuten lopen bent u bijvoorbeeld al op het centraal station. Tal van musea, het Anne Frankhuis, de Wallen en vele van andere bezienswaardigheden die een bezoekje waard zijn, liggen ook praktisch om de hoek.

Krasnapolsky voor alle luxe

Dit schitterende hotel is al in 1866 gebouwd en was in de begin jaren een café. Het Krasnapolsky is inmiddels uitgegroeid tot een dorp, met ontelbare moderne faciliteiten. Ondanks deze modernisering heeft het Krasnapolsky toch de pracht en allure van vroeger weten te behouden. Dit hotel beschikt over een restaurant en een wintertuin, die onder monumentenzorg vallen. In het restaurant en de wintertuin bevinden zich een groot aantal elementen uit de begintijd. Verder beschikt het Krasnapolsky over stijlvolle en compleet ingerichte kamers, een fitnesscentrum, meerdere bars en loungeruimtes, multifunctionele zalen en een massagesalon.

En toch betaalbaar

Baden in luxe en op de wenken bediend worden is in het Krasnapolsky mogelijk voor een betaalbare prijs. Vanaf € 149,- pppn, boekt u al een kamer. Hiervoor maakt u tevens gebruik van kruiers, piccolo’s, er is continu bewaking en roomservice. Neem uw kans en overnacht eens in uw leven in het wereldberoemde Krasnapolsky, u zult het niet betreuren.