Hotel Krasnapolsky amsterdam

Ben jij ook op zoek naar een leuk en luxe hotel in Amsterdam? Bijvoorbeeld omdat je een weekendje weg in petto hebt voor je vriend of vriendin? Misschien is het krasnapolsky hotel in Amsterdam dan wel iets voor jou.

Het krasnapolsky hotel in Amsterdam is onderdeel van de NH hotels. NH hotels staan bekend om hun luxe, je zult dus wel wat aan de dure kant uit zijn voor een hotelkamer in dit hotel.

Ga er maar van uit dan je meer dan 120 euro per nacht kwijt bent voor een NH hotel en al helemaal in Amsterdam natuurlijk.

Wel duur, maar wel veel luxe

Oke, het krasnapolsky hotel is dus niet het goedkoopste hotel in Amsterdam, maar je krijgt er dan wel een super luxe hotel voor terug en ook nog eens een hele goede ligging. Een hotelkamer met een jaccuzi en heerlijke kwaliteitsbedden, wat wil je nog meer? Een zwembad misschien? Een heerlijk ontbijt op bed met lekker verse koffie en een ochtendkrantje om heerlijk rustig aan te ontwaken? Nou, dan zit je bij krasnapolsky wel aan het goede adres.

Lekker verwernd worden in krasnapolsky Amsterdam

Wil jij zelf verwend worden of wil je je vriend of vriending eens heerlijk verrassen? Dan kan dit prima bij Krasnapolsky. Je kunt lekker ontspannende massages nemen, ontbijt op bed, dineren met zijn 2-en in de jacuzzi. Hou je er van om te sporten? Dan kun je je lekker uitleven in de fitness ruimte. Hou je van de sauna? Dan kun je na het sporten bijvoorbeeld heerlijk ontspannen in de sauna na afloop. Zoals je dus al kunt merken, als je je een weekend de koning te paard wilt voelen, dan is het krasnapolsky hotel in Amsterdam zeker aan te bevelen.