Uniek hotel in Amsterdam

Het Lloyd hotel is een uniek hotel in Nederland en zelfs in de hele wereld. Het Lloyd hotel in Amsterdam is namelijk een hotel van een tot vijf sterren. Nadat het Lloyd hotel in de jaren 20 van de vorige eeuw al in bedrijf is genomen als migranten hotel, is het hotel nu na vele bewogen jaren, het prachtige Lloyd hotel zoals we het nu kennen. Het Lloyd Hotel is werkelijk een culturele ambassade, waar vele kunstenaars en ontwerpers aan hebben meegewerkt. Hoewel het een 1 tot 5 sterren hotel is, is de service in het Lloyd hotel voor iedereen gelijk. U kunt lunchen en dineren in een uitstekend restaurant, waar de lekkerste gerechten geserveerd worden. Voor het ontbijt kunt u tevens in het restaurant terecht en worden u de heerlijkste broodjes en zelfgemaakte jam geserveerd. Tevens beschikt het Lloyd Hotel over een mooie bibliotheek met kunstboeken en ontmoetingsruimtes.

Verschillende hotelkamers

De hotel kamers in het Lloyd Hotel zijn allemaal uniek ingericht en gedecoreerd door kunstenaars. De inrichtingen bestaan uit een combinatie van klassiek en modern Nederlands. De bedden waar u in slaapt zijn heerlijk om in weg te dromen en voorzien van zachte dons dekbedden. Alle hotelkamers hebben gratis internet, satelliet televisie en 24 uur per dag roomservice. Het verschil tussen de 1 en 5 sterren kamers zit vooral in de grootte van de hotelkamer.

Waar ligt het Lloyd Hotel?

Het Lloyd Hotel heeft een schitterende ligging in het Oostelijke Havengebied van Amsterdam, van waaruit u een prachtig panorama heeft over het water. Verder ligt er een terras op het zuiden en bevindt u zich net buiten het centrum. Met de tram bent u in slechts 5 minuten op het centraal station.