Vanuit luxe Amsterdam ontdekken

Lijkt het u niet super geweldig om eindelijk eens in luxe te kunnen baden en zich werkelijk een celebrity te voelen. Dit behoort tot de mogelijkheden in het prachtige Amsterdam. In deze schitterende stad bevinden zich namelijk twee luxe Park Plaza hotels, waar u beslist een keer geweest moet zijn. Vanuit deze park plaza hotels kunt u het centrum van Amsterdam te voet ontdekken, zodat u zich later op de avond weer heerlijk terug kunt trekken in het rustgevende en luxe hotel.

De keuze uit twee Park Plaza hotels

In Amsterdam kunt u kiezen uit twee Park Plaza hotels. Het Park Plaza Vondelpark en het Park Plaza Victoria.

  • Het Park Plaza Victoria, ligt in het bruisende centrum van Amsterdam en telt maar liefs 306 luxe ingerichte hotelkamers. Het Park Plaza Victoria, is een hotel in historische stijl waar het u aan niets zal ontbreken. Het is hier heerlijk relaxen in het midden van een zeer drukke stad.
  • Het Park Plaza Vondelpark ligt in de meest chique wijk van Amsterdam “oud zuid”. Dit 138 kamers tellende hotel, is gelegen op een schitterende locatie aan het Vondelpark. De kamers zijn hier zeer stijlvol ingericht en er zijn tal van faciliteiten waar u gebruik van kunt maken.

 

Nu boeken voor zeer lage prijzen

Beide Park Plaza hotels zijn 4 sterren hotels, die qua luxe gemakkelijk een ster meer kunnen hebben. Het Park Plaza Victoria is al vanaf €64,50 p.p.p.n. te boeken en het Park Plaza Vondelpark vanaf €45,50 p.p.p.n. U kunt voor reserveringen naar de betreffende Park Plaza hotels bellen, maar reserveren via internet is ook een goede optie.