Vindt u parkeren in Amsterdam ook zo duur

Na een uitgebreid onderzoek van de ANWB, is gebleken dat zowel de bezoekers als de bewoners van Amsterdam, de parkeertarieven in onze hoofdstad veel te duur vinden.
Om deze reden laten veel bewoners de auto staan en reizen ze met het openbaar vervoer door de stad Amsterdam. Bent u toch van plan om de auto in de binnenstad van Amsterdam te parkeren, dan kost dat in de parkeerhavens op straat al snel 5 euro per uur. Parkeert u uw auto echter in een van de vele parkeergarages, dan zijn de uur tarieven nog hoger en kost een etmaal al snel 50 euro.

De Arena een goedkope parkeer oplossing

Een prachtige oplossing om de auto in Amsterdam te parkeren is de Amsterdam Arena. De Arena is voor de meesten wel bekend als voetbalstadion, maar bij de Arena ligt tevens het Transferium Arena. P+R. Transferium Arena is een enorme parkeergelegenheid, die ook nog goedkoop is. Ideaal wanneer u een dagje met de auto naar Amsterdam gaat en geen vermogen aan parkeergeld kwijt wilt zijn. U parkeert uw auto al bij Transferium Arena voor € 6,- per etmaal. Dit tarief is geldig voor een maximum van 4 aaneengesloten dagen ofwel 96 uur. Laat u uw auto langer dan deze 96 uur staan, dan gaat u het normale parkeertarief betalen. Vanaf het Transferium kunt u met het openbaar vervoer naar het centrum reizen. Deze zeer ruime parkeergelegenheid bij de Arena, is 7 dagen per week en 24 uur per dag geopend.

De eenvoudige bereikbaarheid

De parkeergelegenheden van de Amsterdam Arena zijn zeer gemakkelijk te bereiken. Vanuit alle richtingen of u nu over de A1, A2, A4, A9 of A10 komt aanrijden, wordt het Arena Transferium duidelijk met grote borden aangegeven. Deze borden geven P-Transferium aan en leiden u direct naar de parkeergarage onder het Arena stadion. Heeft u nog enkele vragen over het parkeren voordat u naar Amsterdam vertrekt, dan kunt u Transferium Amsterdam Arena bereiken onder tel.: 020-4001721.