Waar je moet zijn voor een festival

Amsterdam is de stad om naar toe te gaan wanneer er een evenement gehouden wordt. Hoewel er in Amsterdam niet echt een groot festival gehouden wordt met de naam parkfestival, is het vooral in het Vondelpark iedere dag feest. Het Vondelpark ligt in zuid Amsterdam en ademt werkelijk sfeer en gezelligheid uit. Vele malen per jaar is het Vondelpark het toneel van mooie evenementen en festivals op allerlei muziek gebieden.

Niet alleen in het Vondelpark worden festivals en evenementen gehouden, maar op tal van andere plekken in Amsterdam wordt er jaarlijks van alles georganiseerd. Wacht dan ook niet langer en trek erop uit naar een van de vele evenementen en festivals in Amsterdam.

Ieder jaar de dag van het park festival

In het Amsterdamse stadsdeel Westerpark, vindt ieder jaar in het cultuurpark “de Westergasfabriek” de dag van het park plaats. Dit festijn wordt meestal eind Mei of begin Juni gehouden. De Westergasfabriek organiseert deze dag met rondleidingen en een feestelijk programma speciaal voor de buurtbewoners, maar Amsterdam zou Amsterdam niet zijn, wanneer er geen andere bezoekers welkom zijn. Deze dag staat bol van het straattheater, muziek en excursies. In de Westergasfabriek kun je echter het hele jaar terecht voor de mooiste evenementen. Houdt goed in de gaten wanneer jouw evenement of festival in de Westergasfabriek gehouden wordt, zodat jij erbij kunt zijn.

Het mooiste dagje uit

Besluit je om naar een geweldig parkfestival in Amsterdam te gaan, dan is het aan te raden om met het openbaar vervoer te gaan. Pas dan ben je namelijk helemaal een dagje uit en zijn er tevens geen ergernissen. Vanuit alle gedeeltes in Nederland kun je snel en eenvoudig met het openbaar vervoer naar Amsterdam komen, om de mooiste parkfestivals bij te wonen.