Gaat u binnenkort naar Amsterdam? En wilt u kennis maken met de rijke cultuur en historie van Amsterdam? Dan mag een bezoek aan het bekende Amsterdam Amstel hotel niet ontbreken.

Voorproefje in woord

Op deze website vindt u hopelijk precies die informatie over de stad Amsterdam die u zoekt. Kan u niet vinden wat u zoekt? Mail gerust onze redactie!

Voorproefje in beeld

Graag willen wij u vooraf een indruk geven van hetgeen u kan verwachten bij een bezoek aan Amsterdam. En dan met name de minder bekende plekjes van Amsterdam.
Wij zijn druk bezig met het samenstellen van een kwalitatief goede collectie afbeeldingen en foto's van Amsterdam in het algemeen en het Amsterdam Amstel Hotel in bijzonder. Wij beschikken over een uitgebreide foto collectie Deze willen wij op verschillende manier openbaar maken. Onder andere willen wij deze afbeeldingen verzamelen in een PPS image collection.

PPS image collection

Met deze nog te introduceren PPS image collection kan u elk moment van de dag een sfeer impressie oproepen over de mooie stad Amsterdam. Amsterdam heeft veel mooie straten en pleinen op elk uur van de dag. Het is uiteraard 's avonds erg mooi in Amsterdam. Ook het Amsterdam Amstel hotel is van binnen en van buiten prachtig verlicht. Hebt u foto's die u wilt delen? Mail ze gerust naar de redactie. Dan worden uw fotos wellicht gepubliceerd. indien u prijs stelt op bronvermelding, zullen wij uw naam op deze website vermelden. Acquisitie naar aanleiding van deze oproep wordt niet op prijs gesteld. De redactie heeft geen budget om uw foto's te kopen. Ziet u foto's waarvan u van mening bent dat u het intellectueel eigendom hebt? Laat het ons dan meteen weten. Dan verwijderen de foto. Tenzij u ons laat weten dat wij na het vermelden van de bron kunnen doorgaan met kosteloze publicatie.