Het gezellige Rembrandt hotel

Het kleine, maar gezellige Rembrandt hotel, vindt u in het mooie Amsterdam in de plantage buurt. Bij een verblijf in het Rembrandt hotel bevindt u zich dicht bij de Hortus Botanicus en de oudste dierentuin van Europa, Artis.

Andere gezelligheid in de directe omgeving van het Rembrandt hotel vindt u op het Waterlooplein en het sfeervolle en gezellige Rembrandtplein. Wanneer u zich een dag geweldig vermaakt heeft in Amsterdam, dan is het heerlijk thuis komen in het Rembrandt hotel.

Het Rembrandt hotel ademt namelijk een zeer ontspannen sfeer uit. en het personeel is hier zeer vriendelijk en doet er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het gezellige Rembrandt hotel is dus een prima uitvalsbasis om Amsterdam te ontdekken.

Waar overnacht ik

Overnachten in het Rembrandt hotel is wat ontspanning betreft een feestje. Dit kleine hotel heeft weliswaar maar 17 kamers, maar is qua opzet absoluut niet kleinschalig. De kamers zijn groot van opzet, van alle comfort voorzien en zeer huiselijk. Er is zelfs een hotelkamer met een grote kopie van het schilderij de nachtwacht van Rembrandt. Tevens heeft een van de hotelkamers een infrarood sauna. Deze speciale kamers kunnen geboekt worden op aanvraag. Verder hebben alle hotelkamers een televisie met satelliet kanalen en heeft u de beschikking over een telefoon met buitenlijn. De badkamers zijn voorzien van een bad / douche combinatie en u heeft hier de beschikking over gratis toiletartikelen. Het Rembrandt hotel biedt housekeeping aan, die u echter net als alle andere extra’s moet aangeven bij de boeking. De kamers in het Rembrandt hotel zijn allemaal niet roken kamers.

Zijn er extra kosten

Naast de prijs die een overnachting in het Rembrandt hotel kost, zijn er ook nog extra kosten waar u rekening mee moet houden. Dit zijn verplichte kosten die de gemeente Amsterdam aan de hoteleigenaren oplegt. Deze kosten worden in rekening gebracht en moeten afhankelijk van het beleid bij het inchecken of uitchecken voldaan worden. Deze verplichte kosten die u moet betalen zijn de locale / gemeente belastingen. Daarnaast kunnen de verplichte kosten die u te zien krijgt ook nog zonder btw zijn en aangepast worden. De verdere extra borgsommen en tarieven voor diensten en service, kunnen op het moment van de service of bij het in- of uitchecken voldaan worden.

Welke extra voorzieningen

Het kleine maar gezellige Rembrandt hotel heeft zelfs vergaderzalen, waar u met kleinere groepen heel goed terecht kunt om de gang van zaken in uw onderneming te bespreken. Er wordt voor speciale gelegenheden een banketmogelijkheid geboden, er is een bar / lounche, roomservice, wasserij, safeloket en het personeel spreekt meerdere talen. Iedere morgen, wanneer u heerlijk uitgeslapen bent, kunt u in de ontbijtzaal van een heerlijk ontbijt genieten.

Enkele details

Indien u heeft besloten voor een verblijf in het Rembrandt hotel en de keuze heeft gemaakt in welke van de 17 kamers u wilt overnachten, kunt u inchecken vanaf 1300 uur. In de directe omgeving bevinden zich meerdere parkeergarages, waarvan de kosten variëren van € 20,- tot

€ 36,- per etmaal. Deze kosten zijn echter onder voorbehoudt. Heeft u kleine kinderen dan kunt u een babybedje gratis laten plaatsen. Betreft het een extra bed voor de iets oudere kinderen, dan zijn de kosten € 25,- per nacht.

Voorzieningen in de buurt

Bent u hengelsport liefhebber? Er is voldoende water in Amsterdam waar u met kunstaas kan vissen.