Nooit meer verdwalen op schiphol

Lekker met het vliegtuig op vakantie of op zakenreis vanaf Schiphol en dan verdwalen op deze prachtige luchthaven. Ondanks dat Schiphol een van de mooiste luchthavens ter wereld isb met de duidelijkste bewegwijzering, overkomt dit toch nog regelmatig vele mensen. Op dat moment slaat dan ook vaak de stress toe en begint de lang verwachte vakantie of zakenreis op een veel minder leuke manier.

De Schiphol Airport Guide uw oplossing

Met de Schiphol aiport guide zal u dit niet langer meer over komen. Deze airport guide wijst u precies de weg, zonder dat u van de ene terminal naar de andere hoeft te rennen. U kunt de Schiphol airport guide raadplegen vanaf welke terminal uw vliegtuig vliegt en waar u kunt inchecken. Daarnaast krijgt u via een platte grond de snelste weg aangewezen om bij de juiste terminal te komen. De Schiphol airport guide is een offline applicatie, zodat u geen internet verbinding nodig zult hebben. De Schiphol airport guide laat u tevens zien welke hallen er allemaal zijn en hoe u het snelste bij de trein of bus komt.

Waar vind ik de Aiport Guide

De Schiphol airport guide is een applicatie die u kunt downloaden van het internet. Wel moet u hiervoor in het bezit zijn van een i-phone. Helaas is de Schiphol airport guide nog niet gratis te verkrijgen, omdat deze applicatie door een externe ontwikkelaar ontwikkeld is. Toch is de Schiphol airport guide niet al te duur en kunt u deze geweldige hulp op de luchthaven al downloaden voor € 1,59.