Waarom wonen op de Zuidas?

De Amsterdamse Zuidas ligt tussen de twee bekende woonwijken Buitenveldert en Oud-Zuid. Op deze Zuidas wonen ongeveer 130000 mensen, die behoren tot de Amsterdammers met het hoogst besteedbare inkomen. Deze Zuidas ligt midden in het bruisende centrum van onze hoofdstad en op loopafstand bevinden zich de meeste culturele hoogtepunten en de karakteristieke grachten waar Amsterdam zo bekend om staat.

De Zuidas is echt een hotspot in Amsterdam. Wanneer u hier de trotse eigenaar van een woning bent, dan worden vakanties overbodig. Er zijn inmiddels prachtige projecten opgang gekomen, die ervoor zullen zorgen dat 9000 woningen in de toekomst gerealiseerd gaan worden. Deelgebieden die inmiddels al bewoond worden zijn: mahler4, Vivaldi, Gershwin en Kop Zuidas. Naast de vele appartementen die er op de Zuidas gebouwd worden, worden er tevens stadswoningen met meerdere verdiepingen, penthouses, kantoor aan huis woningen en zelfs goedkopere woningen en studio’s gerealiseerd.

Welke voorzieningen heb ik

In de Zuidas ontbreekt het u werkelijk aan niets. Er is veel natuur in de directe omgeving in de vorm van het water de Nieuwe Meer en het Amsterdamse bos. De woningen die gebouwd zijn aan de nieuwe Boelegracht, die maar liefs 25 meter breed is, grenzen zelfs direct aan het water. Verder kunt u hier de rust en ontspanning prima vinden in het Beatrixpark en het Amstelpark. Om uw boodschappen te doen bevinden zich tal van winkels in de Beethovenstraat en het Gelderlandplein. Op loopafstand heeft u tal van gezellige restaurants, zodat een hapje eten buiten de deur een goede mogelijkheid is.