De oplossing voor zakenrelaties

Het Okura in Amsterdam is inmiddels een begrip in de zakenwereld en bij vele toeristen die van luxe houden. Door het Okura uit te kiezen voor zakelijke afspraken en belangrijke vergaderingen, kiest u tevens goede verzorging en zekerheid uit. Zekerheid in de vorm van een geslaagde zaken bijeenkomst. Het Okura heeft tal van vergader- en zaken arrangementen, waarbij u zeker weet dat alles van a tot z goed verzorgt wordt. Bij zo’n arrangement wordt er voor gezorgd, dat de betreffende ruimte geheel naar uw wensen wordt ingericht, met alle audio en video apparatuur dat u denkt nodig te hebben. Daarnaast zijn vergader arrangementen voorzien van schrijfgerei en notitieblokken. De koffie pauzes en eventuele lunches en diners kunt u tevens geheel naar wens in het arrangement inpassen.

De bekendste zakenlui bleven hier overnachten

Bekende zakenmensen van over de hele wereld weten inmiddels het Okura in Amsterdam te vinden. Hier blijven overnachten, zorgt niet alleen voor een heerlijke ontspanning, maar tevens voor het genieten van overweldigende luxe en gastvrijheid. De keuze aan hotel kamers welke het Okura u biedt, is zeer ruim en varieert van standaard kamers, die overigens ook zeer luxe zijn, tot diverse suites waar het u aan niets zal ontbreken.

De top keukens van Okura

Het Okura Amsterdam heeft maar liefs twee restaurants, die allebei bekroont zijn met Michelin sterren. Uit eten gaan met die zakenrelatie, die zo belangrijk voor u is, is altijd van succes verzekerd. Naast deze restaurants zijn er ook twee cafés en een brasserie.

Informeer nu

Informeer nu naar de vele mogelijkheden, die het Okura te bieden heeft. Van de prachtigste kookworkshops tot vergaderarrangementen, ieder moment van het jaar kunt u hier terecht. Boekingen kunnen via het internet of per telefoon.